Om mig

Mitt foto
Jag är en tjej med glimten i ögat och kämpar på med vardagliga ting, som man, barn och hundar

tisdag 17 juli 2007

Tisdag...bara

Idag har nog varit en av de jobbigaste dagarna denna vecka! Och det är bara tisdag idag, hur ska resten av veckan bli?
Kan ju berätta att när jag kom till jobbet igår så hade de på något lustigt vis tagit bort min access! Och utan tillgång till systemen är det svårt att jobba. Tänkte att till idag har de väl ändå fixat till det, men icke!
Ändå ökar det i min inkorg att göra saker, men hur ska jag kunna göra nåt när jag inte kommer in i nåt?
Tjatar på specialister och supervisors men det är bara att vänta på vårat backoffice som ligger i Indien ska ta tag i det…..hur långsamma är de egentligen? Men det är ju bara att vänta och se……..
Sen när man kommer hem idag så fungerar inte Internet, och ja jag hatar att ringa Ya.com men jag tog tag i mig själv och ringde (och jag gjorde samtalet på spanska) då visade det sig att det var ett större fel! Vet inte om det var bara eller inte………….men vad har jag gjort datorerna, både på jobbet och hemma? Jag som vill så mycket, jag vill jobba och jag vill kunna kolla mina mail och mina bloggar, men om jag har tur fungerar det imorgon och då är det redan onsdag….sen är det bara torsdag och sen är det ÄNTLIGEN fredag.
I morgon (du får säkert läsa idag) så har mannen och jag bröllopsdag……..får se imorgonbitti om han kommer ihåg det?
Skulle vilja göra något romantiskt men tyvärr tillåter inte ekonomin det just för tillfället……..men på fredag ska det bli after work i alla fall….brukar alltid vara trevligt!
Nej nu ger jag upp sparar detta word dokument och hoppas på att allt fungerar imorgon onsdag.

Ps De ordande till Internet ikväll, fantastiskt att det gick så fort ds

Inga kommentarer:

Hoppas ni hittat hit

Jag har just flyttat från Blogg.se så att jag hoppas att alla mina läsare hittar hit istället, gamla som nya läsare är välkomna!