Om mig

Mitt foto
Jag är en tjej med glimten i ögat och kämpar på med vardagliga ting, som man, barn och hundar

tisdag 4 december 2007

Ett steg närmare...

Åh vad jag är glad, nej jag har inte fått jobbet än men på måndag ska jag iväg på intervju!! Ett steg närmare iaf. Det är ju detta besked jag väntat på sen i fredags! Känns jätte positivt.
Någon som har något bra tips på bra saker man ska säga i en intervju? Kom gärna med förslag så jag kan sälja mig på ett bra sätt. :)

2 kommentarer:

beerbelly sa...

Grattis så långt.
Har inga generalla svar...
Jag skulle nog tänka på något kortfattat att svara när de frågar något av följande.
Varför ska vi anställa dig?
Vad kan du tillföra vår verksamhet?
Vart ser du dig om 3-5år?
Beskriv dig själv med 3-5ord.
Tänka igenom vad man ska säga när de frågar vad man jobbat med tidigare. Speciellt sånt som är relaterat till den här tjänsten. Hålla fram det så positivt som möjligt där alltså.

Anette sa...

Beerbelly; Tack för tipsen, ska absolut tänka på det då jag tror du har hundra procent rätt, och det är en tjänst som sekreterare åt en vd och jag har massor med erfarenhet som sekreterare. Plus att de krävde bra engelska i tal och skrift och jag har ju tagit samtal på engelska när jag jobbade i Barcelona. Tack än en gång, kommer nog behöva lite peppning denna vecka för att få upp självförtroendet!

Hoppas ni hittat hit

Jag har just flyttat från Blogg.se så att jag hoppas att alla mina läsare hittar hit istället, gamla som nya läsare är välkomna!