Om mig

Mitt foto
Jag är en tjej med glimten i ögat och kämpar på med vardagliga ting, som man, barn och hundar

onsdag 12 december 2007

Spöken finns de??

Nu får man sluta klaga, jag ger inte upp, jag tänker inte dö och jag tänker inte svälta. På ena eller andra sätter löser det sig! Alltid! Nu är Anette positiv igen :)
Imorgon en ny dag och nya tag och en dag närmare helg. Kvällen har tillbringats med slösurfning.
Ska snart sova är trött (är jag i och för sig jämt nu för tiden). På tal om att sova...inatt drömde jag en mardröm, kommer bara vagt ihåg vad men rätt som det är vaknade jag av att jag kände att någon stod och stirrade på mig. Ja jag såg nån (dock inte tydligt) verkligen titta på mig. Och man kan känna om någon verkligen stirrar på en även fast man inte ser det. Först trodde jag att det kanske var nån av små skruttarna hade kommit upp, men detta var en vuxen gestalt och de små brukar alltid komma och väcka mig. Väckte min kära....knuffades och viskandes att det är nån i vårt hus, du har drömt säger han. NÄ säger jag jag kände nån stirra på mig. Frågade om han visste att ytterdörren var låst och det var den. Försökte få han att gå upp och titta men nej jag hade ju drömt!!
Var tvungen att gå på toa och sprang dit och låste in mig. När jag kommer ut har min kära varit uppe och tänt lamporna och tittat runt omkring. Då säger han att han också vakna av nåt men inte kunde sätta fingret på det!!!!!
Jag lovar när vi gick och la oss igen låg jag som ett frimärke hos honom!!

Ps kan tala om att de på mina minstas skola har sagt att det spökar i detta hus, så frågan är ju om jag kommer kunna somna ikväll ds

5 kommentarer:

beerbelly sa...

Låter otäckt och mysigt på en gång :).
Hoppas det blir en bra dag. Kram.

Anette sa...

beerbelly: mysigt ...nja otäckt JA! Det ser ljust ut för en bra dag:) kram

beerbelly sa...

:-).

Peter Madison sa...

Som du vet finns det bara snälla spöken!! :)
Nästa gång den uppenbarar sig så frågar du snällt efter lottoraden, slår vad om att den kan fixa fram den. Då är alla problem med pengar lösta iaf. Bara spöket kvar då...men den kanske är lite sällskapssjuk. Det är ju ändå jul...;)

Anette sa...

peter madison; ja du har rätt, jag kanske blir miljonär. De kanske letar efter glöggen, jag lovar nästa gång ska jag hålla mig lugn och fråga :)

Hoppas ni hittat hit

Jag har just flyttat från Blogg.se så att jag hoppas att alla mina läsare hittar hit istället, gamla som nya läsare är välkomna!